EVALUARE

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș oferă servicii de evaluare a proprietăților imobiliare, bunurilor mobile și întreprinderilor.

Serviciile de evaluare sunt oferite în vederea îndeplinirii următoarelor scopuri: raportarea financiară (înregistrarea în evidențele contabile), informarea în vederea vânzării/cumpărării, asigurarea bunurilor, procedura insolvenței (lichidare).

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul evaluării, vă asigurăm de calitatea serviciilor noastre, iar portofoliul impresionant de clienți (instituții financiar-bancare /nebancare, societăți comerciale, instituții de stat, persoane fizice etc.), ne recomandă ca un reper de excelență și profesionalism printre companiile de evaluări autohtone.

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș, în calitate de membru ANEVAR, garantează maximum de corectitudine și promptitudine, dar și tarife excelente.

Pentru a cere o ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați la: office@cciams.ro , chiralinachira@gmail.com, tel: 0265/269218, fax: 0265/269219. Persoana de contact: Ștef Chiralina (0740251989).

Membrii activi ai CCI Mureș beneficiază de reduceri la evaluări, 

 în funcție de tipul adeziunii!

 

IMPORTANT!

În perioada 01.01.2019-31.03.2019 se depun rapoartele de evaluare la Primării, pentru calcularea impozitelor. Persoanele juridice care dețin proprietăți imobiliare înscrise pe societate comercială, rezidențiale și nerezidențiale, au obligativitatea de a depune un astfel de raport de evaluare, ciclic, la o perioada de 3 ani, iar persoanele fizice, care dețin clădiri nerezidentiale, la o perioadă de 5 ani.

Neîntocmirea raportului, sau nedepunerea lui la Primărie, poate modifica valoarea impozitului:

– la persoane fizice: de la 0,65 % la 5% ;

– la persoane juridice: de la 1,2 % la 5% la clădiri nerezidențiale; de la 0.1% la 5% la clădiri rezidențiale.