Topul Firmelor

Stimați Membri și colaboratori ai CCI Mureș,

          Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș premiază, în cadrul Galei Topul Firmelor, rezultatele deosebite ale organizațiilor economice din județ.
          Cu acest prilej, Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș, va edita catalogul “Topul Firmelor din Județul Mureș”, cu o importantă secțiune publicitară, care se va bucura de o largă distribuție în mediul de afaceri din țară și străinătate. Catalogul “Topul Firmelor” este editat în peste 1000 de exemplare, o mare parte dintre acestea ajungând la instituții de prestigiu din țară și străinătate: Camere de Comerț, Ambasade, Primării, Prefecturi ș.a.
       De asemenea, catalogul va fi disponibil pentru achizitionare pe tot parcursul anului, la sediul nostru, dar face parte și din protocolul oferit delegațiilor externe. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care sperăm să profitați de oportunitatea de a vă face cunoscute produsele și serviciile, printr-o modalitate vizuală atractivă – o pagină publicitară în catalog.
         În cazul în care nu aveți un material propriu pregătit, personalul profesionist al Camerei de Comerț vă stă la dispoziție cu serviciul de design și, împreună, vom găsi soluții optime pentru a vă pune în valoare. Având în vedere spațiul limitat și timpul scurt până la editarea Topului, vă rugăm să analizați oferta noastră.
                  Pentru detalii, oferte personalizate, sau alte informații, vă stăm la dispoziție: office@cciams.ro , tel: 0265/269218.
                  Membrii de Aur ai Camerei de CCI Mureș beneficiază de o pagină de prezentare (A4) și o pagină de reclamă (A4) cu titlu gratuit.
                                                                                                                                                                                                                          Vă așteptăm!

Prezentare Topul Firmelor

Metodologie Topul Firmelor