Exclusiv- Specialiști

Acest serviciu este oferit în exclusivitate Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

Diversificarea activităților, necesitatea de adaptare la trenduri noi, precum și dificultatea de a identifica specialiști în anumite domenii, într-un timp foarte scurt este motivul pentru care Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș vine în ajutorul membrilor săi.

Companiile membre active ale CCI Mureș au posibilitatea de a solicita date despre potențiali colaboratori, experți în diverse domenii, în vederea încheierii de contracte de colaborare pe proiecte, part-time, sau chiar angajare.

CCI Mureș promovează responsabilitatea legală, etică și discreționară în mediul economic și protejează atât interesele companiilor membre, cât și a specialiștilor înscriși în acest program.

CCI Mureș  nu își asumă responsabilitatea în ceea ce privește colaborarea dintre companiile membre și specialiști, aceasta urmând să se desfășoare în termenii acceptați de cele două părți.

Pentru a avea acces la acest serviciu, puteti deveni chiar azi Membru al CCI Mureș. Puteți accesa mai multe informații despre statutul de Membru al CCI Mureș aici!

Statut/Solicitare

1

specialist/an

2-3

specialiști /an

4-5

specialiști/an

6-10

specialiști/an

Membri de Aur

GRATUIT

GRATUIT

GRATUIT

GRATUIT

Membri de Argint

GRATUIT

GRATUIT

GRATUIT

20 lei/specialist

Membri de Bronz

GRATUIT

GRATUIT

30 lei/specialist

20 lei/specialist

Membri Standard

GRATUIT

50 lei/specialist

40 lei/specialist

30 lei/specialist

În cazul în care CCI Mureș nu poate identifica un specialist în anumit domeniu, solicitarea membrilor nu va fi contorizată. La tarifele afișate se adaugă TVA.

Solicitare identificare Specialist!

Membrii CCI Mureș pot transmite o Solicitare identificare Specialist către CCI Mureș pe email: ancagiurgiu@cciams.ro. 

Solicitare înscriere Specialist!

Persoanele fizice interesate de colaborări cu companiile membre ale CCI Mureș pot transmite o Solicitare înscriere Specialist al CCI Mureș pe email: ancagiurgiu@cciams.ro.

În vederea înscrierii în baza de date de specialiști sunt necesare următoarele:

Înscrierea persoanelor fizice în baza de date este GRATUITĂ și se supune unor termene și condiții. 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la tel: 0265269218, sau pe email: office@cciams.ro, ancagiurgiu@cciams.ro.