Active disponibile

Oportunități de investiții:

 

 

A1

De vânzare fabrică/hală de prelucrare a lemnului-în Luduș, în stare de funcționare, cu toate dotările aferente – inclusiv uscătorie, sistem de exhaustare, spații de depozitare, vestiare și sală de servire a mesei pentru personal.

Fabrica dispune și de încăperi de birouri și un apartament de protocol, amenajat și dotat la standarde înalte.

Suprafața totală 6050 mp din care: suprafața construită este de 2.500 mp, cu posibilitate de extindere, suprafața betonată acoperită 340 mp și betonată neacoperită 765 mp, diferența de 2445 mp o reprezintă curtea folosită pentru depozitare lemn.

Există și varianta închirierii spațiului.

Preț informativ: 2.000.000 euro.

Asociatul actual este interesat sa intre in asociere cu un investitor caruia sa-i cesioneze un pachet de parti sociale si care sa preia administrarea societatii.

A2

Spațiu industrial cu destinația de  depozit, sau hală producție în Albești-Sighișoara.

Spaţiul industrial este situat în localitatea Albești, județul Mureș și se compune din teren intravilan în suprafață de 14.500 mp și construcții – spații industriale cu destinație de spații de depozitare, sau spații de producție, în suprafață totală de 7.545 mp. Dispune de toate utilitățile edilitare ale localității: gaze naturale, energie electrica, apă, canalizare.

Preț informativ : 2.200.000  eur fără TVA.

A3

Teren intravilan in suprafata de 1.360 mp, edificat cu construcții în suprafață de 647 mp, situat în municipiul Târgu Mureș, Județul Mureș

Imobilul este situat în zona centrală a municipiului Târgu Mureș și se compune din: terenul în suprafață de 1.360 mp; construcție cu destinație de producție/prestări servicii medicale, 2 corpuri, cu suprafața construită de 647 mp și cu suprafața desfășurată de 858 mp. Dispune de toate utilitățile necesare: centrale proprii de încălzire, energie electrică, apă, canalizare.

Preț informativ: 450.000 euro.

  • Există și posibilitatea ca, până la vânzare, suprafața construită de 647 mp să fie închiriată. Preț informativ închiriere: 6 euro/mp.

A4

Teren intravilan în suprafață de 2.782 mp, edificat cu construcții, situat în municipiul Târgu Mureș

Imobilul este amplasat în municipiul Târgu Mureș (zona gării). Se compune din: teren intravilan în suprafață de 2.782 mp; construcții cu destinație de birouri cu suprafața desfășurată de 1.045 mp; construcții cu destinație de depozite cu suprafața desfășurată de 1.155 mp. Dispune de toate utilitățile edilitare: gaze naturale, energie electrică, apă, canalizare.

Preț informativ: 990.000 euro.

A5

Teren intravilan în suprafață de 95.000 mp

Terenul este situat în comuna Sângeorgiu de Mureș,. Conform certificatului de urbanism din 2006 terenul este pretabil pentru construcții cu destinație de locuințe, sau cu destinație industrială.

Preț informativ: 2.600.000 euro.

A6

Teren în suprafață de 59.200 mp, situat în zona Ungheni

Terenul are o deschidere la stradă de 106 ml. Conform certificatului de urbanism este pretabil pentru construcții cu destinații multiple, precum: spații de producție, de depozitare, complex comercial etc. Dispune de următoarele utilități: gaz metan, energie electrică, apă.

Preț informativ: 13 euro/mp.

A7

Atelier de tâmplărie (630 mp) + anexe situat în Sovata

Atelier de tâmplărie (630 mp) + anexe situat în Sovata, dispune de următoarele utilități: gaz metan, energie electrică, apă.

Preț informativ: 150.000 euro.

A8

Fabrică de profile din aluminiu cu teren aferent, situată în Miercurea Nirajului

Fabrică de profile din aluminiu compusă din clădire birou, atelier, magazii, etc. în suprafață construită de 2.413 mp și teren aferent în suprafață de 25.270 mp situat în Miercurea Nirajului. Construcția este în regim P. Dispune de toate utilitățile: gaz metan, energie electrică, apă, canalizare, post telefonic.

Preț informativ: 380.000 euro.

A9

Teren lângă Aeroportul Târgu Mureș, suprafață compactă între 5.000-200.000 mp

Terenul are deschidere la drumul european E60, este situat în imediata vecinătate a Aeroportului Târgu Mureș și a Parcului Industrial, la 2 km de intrarea/ieșirea de pe viitoarea autostradă Transilvania și la 12 km de municipiul Târgu Mureș. Este pretabil pentru orice fel de construcții (industriale, depozite, spații comerciale etc.) cu regim de înălțime 8-35 m.

Preț informativ: 52 euro/mp.

A10

Bază de recepție în municipiul Reghin

Este situată în municipiul Reghin str. Gării, nr. 78,și include: teren intravilan în suprafață de 44.000 mp; construcții cu suprafață de 10.000 mp, incluzând: birouri, depozite, șoproane, stație trafo etc. Dispune de utilitățile edilitare : gaz metan, energie electrică, apă, canalizare, telefon.

Pretul de vanzare : 800.000 euro, exclusiv TVA
Ca o alternativă la vânzare, există disponibilitate din partea proprietarului de a intra în parteneriat de afaceri cu investitori români / străini pentru exploatarea activelor.

A11

Teren lângă Aeroportul Târgu Mureș, – suprafața 7.011 mp

Terenul are deschidere la drumul european E60, este situat în imediata vecinătate a Aeroportului Târgu Mureș și a Parcului Industrial, la 2 km de intrarea/ieșirea de pe viitoarea autostradă Transilvania și la 12 km de municipiul Târgu Mureș. Este pretabil pentru orice fel de construcții (industriale, depozite, spații comerciale etc.) cu regim de înălțime 8-35 m. Teren în suprafață de 5.565 mp și construcții situat în Târgu Mureș, str. Depozitelor, nr. 3.

A12

Spații de depozitare pentru produse industriale în municipiul Târgu Mureș

Suprafața de depozitare situată în Târgu Mureș (zona industrială) include 44.000 mp teren (platformă betonată), din care 10.400 mp depozite în spații acoperite amenajate pentru produse industriale (metalurgice, chimice, materiale de construcții etc.). Accesul pe calea ferată este realizat prin două linii de garare și o locomotivă de manevră proprie. Accesul rutier este realizat printr-o legătură cu drumul european E 60. Firma dispune de 12 mijloace de transport cu o capacitate între 1,2 și 20 tone (autoutilitare, camioane, tractoare, remorci, trailere), 8 stivuitoare, 3 poduri rulante, 2 automacarale.

A13

Hotel Restaurant Kokeltal*** – Sighișoara

Hotel Restaurant este situat în inima Transilvaniei, la 7 kilometri de legendarul oraș Sighișoara, hotelul de 3 stele având în total 37 camere duble, 5 camere single, 2 apartamente moderne, oferă posibilitatea de a petrece un sejur de neuitat în Sighișoara și în imprejurimile sale. Camerele includ: minibar, telefon internațional, tv color, antena satelit, baie cu duș, balcoane. Restaurantul clasic, cu o capacitate de 70 de locuri și ‘Caffe 2000’ completează preferințele clienților, oferind posibilitatea petrecerii unor seri plăcute.

A14

Teren intravilan în suprafață de 4.500 mp

De vânzare în Târgu-Mureș teren intravilan de 4.500 mp, pe strada Gheorghe Doja , vis a vis cu Hotelul – Restaurant Blue Pearl . Pe teren se mai află o casă de 156 mp., garaj dublu și multe alte anexe, cu utilități- curent, gaz, apă.