Pagina principala

Despre CCI Mures

Conducerea

 

 

Servicii

Cursuri

Evaluari

Membri

Arbitraj comercial

   
Inscriere ON-LINE
BRM Terminalul Mureș

Standarde

 
Mediere
   

Legaturi utile

 

 

Contact

   

Comunicat de presa - Startup Weekend Mures

 

TOPUL FIRMELOR 2016

 

Prezentare

Metodologie

Clasamente judetene

Topul excelentei

Topul Exportatorilor

Femei manager de succes
Anunt important!

Camera de Comert si Industrie a Judetului Mures are deosebita onoare de a fi alături de campionii mediului economic muresean, ca în fiecare an, în cadrul Galei "Topul Firmelor".

Evenimentul se va desfăsura în data de 03.11.2016, începând cu ora 17.00, la Hotel Grand, Tîrgu Mures.

Într-o atmosferă deosebită, vă vom sărbători cu mare fast, într-un program care sperăm să satisfacă si cele mai exigente asteptări.

Catalogul "Topul Firmelor", editat cu această ocazie, este o lucrare foarte complexă, care tine cont de o metodologie unică la nivel national si reprezintă o carte de vizită a mediului economic judetean.

Deoarece comunitatea de afaceri este foarte importantă pentru noi, vă invităm, stimati colaboratori, să vă faceti cunoscute produsele si serviciile, prin intermediul paginilor publicitare din catalog, si chiar să profitati de ocazia de a deveni Partener de eveniment.

Pentru detalii despre oferta publicitară si prezenta în cadrul Galei, vă rugăm să ne contactati la: office@cciams.ro, tel: 0265/269218.

Felicităm anticipat companiile si reprezentantii lor, care, prin talent, initiativă si foarte multă muncă sunt la originea performantelor economice!

Vasile POP
Presedinte CCI Mures

Descarcare documente:
ACORD PARTENERIAT.doc
contract pagini A4 2016.doc