China Brand Fair

Misiune economică Ungaria- China Brand Fair-Budapesta

                                                                                          

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș organizează în 2020 o Misiune economică în Budapesta-China Brand Fair, la invitația Central European Cooperation Trade and Logistic Cooperation Zone -CECZ o firmă înființată de Ministerul Economiei din China la Budapesta (Biroul de dezvoltare al schimburilor comerciale), cu scopul declarat de a oferi consultanță gratuită oricărei firme din centrul și estul Europei, care dorește să importe din, sau să exporte în China.

Evenimentul este la a X-a ediție, reunește peste 300 de expozanți din 12 domenii de activitate principale și intenționează să organizeze peste 8000 de întâlniri B2B. Cu suportul Ministerului Comerțului al Republicii Populare Chineze, se dorește să se construiască o platformă de afaceri între China și Europa Centrală și de Est, care să furnizeze cele mai bune soluții de afaceri între producătorii din China și furnizorii europeni.

Pe lângă expozanții chinezi sunt invitate și firme din România să expună (termenul de înscriere este 13 aprilie) și în cazul în care propunerile de afaceri sunt de interes și acceptate de organizatori, condițiile de participare sunt foarte avantajoase.
Pentru membrii CCI Mureș care se vor înscrie ca și vizitatori la China Brand Fair CECZ Budapesta asigură două nopți de cazare în hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, la Budapesta.

În curând vă vom oferi detalii despre modalitatea de înscriere ca participanți, sau ca expozanți, la China Brand Fair 2020.

Misiuni Economice- Informații generale